Rimac Nevera dodal prvnímu chorvatskému zákazníkovi v USA





Rimac Nevera dodal prvnímu chorvatskému zákazníkovi v USA

Branko Škovrlj a Mate Rimac (Foto: Soukromé album)

Bugatti Rimac odhaluje hypercar Nevera Dr. Branko Škovrlj, jeho první chorvatský zákazník, zatímco hosté popíjejí vína Ško sdílející 100letou rodinnou tradici

NEW YORK, NY – Croatian Premium Wine Imports, Inc. hlásí „dokonalou smršť“ mnoha chorvatských talentů představených na Manhattan Motorcars v New Yorku, kde první Chorvat obdržel svou zakázkovou Neveru (chorvatské slovo pro elektricky nabité bouřka).

Souvislost mnoha talentů je působivá – od úspěchu Rimac Automobili, který vyrostl z garáže po svět na základě vize jednoho muže v zemi s více než třemi miliony obyvatel a bez automobilové historie, až po působivý příběh studenta na basketbalové stipendium do USA, kde se stal prominentním neurochirurgem, k pokračujícím 100 letům vinařství jeho rodiny konsolidací panství v Chorvatsku – všichni chtějí vyjádřit velkou národní hrdost na Chorvatsko.

Dr. Branko Škovrlj, zakladatel a neurochirurg at Nu-Spine Edison, NJ, byl tak nadšený z Nevery a jejích 26 km pečlivě tkaných kabelů, které popisuje jako neurony v mozku, že začal pracovat sám.

Rimac Nevera dodal prvnímu chorvatskému zákazníkovi v USA

Rimac Nevera dodán prvnímu chorvatskému zákazníkovi v USA (Foto: Soukromé album)

Mate Rimac, generální ředitel společnosti Bugatti Rimac, řekl: „Každá Nevera je příběh, sen realizovaný v uhlíkových vláknech a elektronech, s cestou každého zákazníka k vlastnictví jiného.“ Dnes sdílíme zvláštní okamžik s Brankem, protože se stává prvním Chorvatem, který vlastní Neveru, ale také ambasadorem toho, co jsme zde vybudovali – posouvání hranic možností. Oba hrdě reprezentujeme naši domovskou zemi v celosvětovém měřítku a bylo nám ctí, že se Branko tak zapletl s jeho Neverou, která je nyní součástí rodiny majitelů Rimac. Tato dodávka je svědectvím o našich kořenech, naší cestě a naší budoucnosti.“

Rimac Nevera dodal prvnímu chorvatskému zákazníkovi v USA

(Foto: soukromé album)

Na slavnostním odhalení Nevera bylo hostům podáváno gurmánské jídlo z chorvatské restaurace Villa Berulia dne 36.čt Street, včetně černého rizota arancini, plněných oliv a fritule (koblihy). A na oslavu všichni pozvedli sklenku vín Ško Vina, speciálně dovezených pro tuto příležitost do USA.

Rimac Nevera dodal prvnímu chorvatskému zákazníkovi v USA

(Foto: soukromé album)

„Bylo mi ctí spolupracovat s týmem Rimac na vytvoření mé vlastní specializované Nevery a nemohu se dočkat, až ji odvezu domů jako symbol chorvatské dokonalosti,“ řekl Dr. Škovrlj, neurochirurg a primář společnosti Nu-Spine a spolumajitel společnosti Ško Vina. „Jsem také hrdý na to, že moje nejbližší rodina a hosté mohli oslavit tuto zvláštní příležitost rodinnými víny, která jsme právě dovezli do USA.“

Rimac Nevera dodal prvnímu chorvatskému zákazníkovi v USA

(Foto: soukromé album)

Zájemci o chorvatská vína ve Spojených státech, včetně Ško Vina, kontaktujte www.CroatianPremiumWine.cominternetový obchod zasílající chorvatská vína do většiny států USA.

„Kombinace talentů z automobilového, zdravotnického a vinařského oboru vytvořila ‚dokonalou bouři‘, která zobrazuje Chorvatsko jako moderní zemi, která si také váží svých tradic,“ řekla Mirena Bagur, zakladatelka Croatian Premium Wine Imports, Inc. „Každá Nevera dodaná do USA, stejně jako každý doušek oceněného chorvatského vína na tomto kontinentu, zvyšuje porozumění chorvatským krásám, ať už jde o jeho historii, kulturu a pláže nebo moderní technologie pro hyperauta a výrobu vína.“

O Bugatti Rimac/Nevera

Návštěva www.rimac-newsroom.com pro vyhlášení 1odst Chorvatskí zákazníci a fotografie.

O Ško Vina, Oklaj, Dalmácie

Současná generace rodiny Škovrljů rozšiřuje dlouhou tradici vinohradnictví a vinařství, kterou zahájil Luka Škovrlj, narozený v roce 1858. Jeho úspěšná kariéra vinaře byla korunována fantastickým oceněním na výstavě vín v Londýně v roce 1906.

Dnes na rodinnou historii navazuje nová generace s cílem konsolidovat rodinné statky umožňující zemědělskou výrobu na vinicích ve Vedrovo polje, Bristovači a Bunarači v obci Razvodje a na renovaci rodinných statků. Vysazované a produkované odrůdy zahrnují bílé hrozny Debit, Maraština a Pošip a také červené hrozny Merlot, Cabernet Sauvignon, Shyraz a Crljenak (Zinfandel).

Chcete-li navštívit 200 let staré rodinné sídlo, vinařství a vinice poblíž Šibeniku a naplánovat si ochutnávku, navštivte www.sko-vina.comKontakt [email protected] nebo +385 91 5961097 nebo sledujte na Facebooku a Instagramu.

O Croatian Premium Wine Imports, Inc. (CPWI)

Společnost CPWI se sídlem v metru Boston ve státě Massachusetts distribuuje, prodává online a propaguje chorvatská vína v USA. Počínaje víny z Dubrovnické župy nyní portfolio společnosti zahrnuje 101 etiket vín z 35 vinařství a všech vinařských oblastí, včetně odrůd jako Graševina, Malvasia Istriana, Plavac Mali, Tribidrag, alias Zinfandel, Teran, Babić a Pošip. Pro zvýšení povědomí o Chorvatsku společnost strategicky spolupracuje s Chorvatským národním turistickým sdružením, Hospodářskou komorou a vinařskou komorou Chorvatska a čtyřmi regionálními vinařskými asociacemi.





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

croatiaweek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *