Jako první promluvil „Crveno plavi“, který uhodl jako první: „Opravdu jsme hráli mužskou hru. Na křídlech publika jsme si absolutně zasloužili vyhrát!“





Zpočátku jsme opravdu hráli mužskou hru. Absolutně jsme si zasloužili vyhrát na křídlech publika. Potřebujeme si teď odpočinout, dostat se také do zítřka, protože když se nám to nedaří, jako bychom nic nedělali – zpočátku to bude Marko Kurajareprezentantka Náměstíkterý se z první akce ve čtvrtfinále trefil do sítě hostů.

Nový čas nedožilo se svých pěti minut v Gospina polje, v posledním zápase čtvrtfinálového dne Chorvatského poháru, a také ne, protože Square byl lepší v útoku i obraně. Potvrzuje to konečných 4:0 a bude hrát semifinále a tam ho čeká Olmissum (sobota 2. března 19:30, v prvním semifinále od 16:30 hrají Stanoinvest Futsal Pula a Futsalové Dynamo).

– ‚Mad‘ je rytmus. Do další hry nezbývá ani 24 hodin, ale tak je to pro všechny. My však hrajeme doma. Jsme oblíbenci. Takto se postavíme proti Olmissum – řekl Kuraja.

Pátek 1. března, čtvrtfinále: Brod 035 – Stanoinvest Futsal Pula 2:8, Futsal Dinamo – Novi Marof 8:0, Šibenik 1983 – Olmissum 1:5, Square – Novo vříjeme 4:0

Sobota 2. března, semifinále, 16:30: Stanoinvest Futsal Pula – Futsal Dinamo, 19:30 hodin: Olmissum – náměstí.

Pondělí 4. března, 19:15: finále





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

slobodnadalmacija.hr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *