Dominantnější Primorac porazil v derby Junáka, jediným gólem zápasu zvítězil Vučković





PŘÍMORAČ – JUNAK 1:0

BIOGRAD – Hřiště Kazimíra a Silvije. Rozhodčí: Mišo Krešić (Metković). Asistenti: Kuran a Radonić.

Střelci: 1:0 Vučković (63).

Nejlepší hráč: Marin Vučković (Primorac).

PRIMORAC: Stojanov 7, Gambiraža 7, Torbarina 7, Kadija 7, Bitunjac 7, Vodopija 7, Birkić 7, Lazarevski 7, Musa 7, Vučković 7,5, Jurišić 7. Trenér: Leo Šarić 7.

HRDINA: Cvrlje 6,5, Modrić 6,5, Kulović 7, Masteljić 6,5, Puljić 6,5, Vrdoljak 6, Tadić 6, Vuko 6, Blažević 6, Sikira 6, Stanić.6 Trenér: Ivan Medvid 6,5.

V Biogradu na hřišti Kazimíra a Silvije se hrálo derby kola, které nakonec připadlo domácím. Po dobrém zápase s Neretvou v minulém kole Primorac přivítal jednoho z adeptů na mistrovský titul, Junáka ze Sinje, který do Biogradu přijel otřesený, ale stále připravený na derby. Byl to bojovný, zajímavý a dosti nejistý zápas, ve kterém první část utkání skončila bez branek, přičemž diváci těžili ze spojení dvou výborných týmů. Šance i pološance byly, ale brankáři a nešikovnost útočníků branky „nepřinášely“. Domácí byli dominantnější, hledali hru a v 63. minutě po dobře provedené akci útočné řady a rychlém kontru byl Vučković v situaci, kdy nemohl minout – skóroval za vedení 1:0. Ukázali se hosté, kteří jsou extrémně silným a kompaktním týmem, ale tentokrát se nezmohli na víc než na porážku. Po skončení utkání slavili hráči Primorje se svými fanoušky velké vítězství.





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

slobodnadalmacija.hr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *