Jak napsal Damir Gleđ, sekretář ‚Pitura‘ ve svém vzkazu: ‚Jaká krásná sobota, tři mistrovská vítězství!‘





První tým Libertas Marinkolor vyhrává, je lídrem nejvyššího pořadí, HEP chorvatská superliga, a stále je bez porážky, je 13/0 a v poslední době je následován dalším týmem, který hraje druhou třídu, skupinu západ, který je nyní čtvrtý s poměrem výher a proher 8/6.

Miho Simović, Tomislav Japec a Filip Čipin odvedl skvělou práci v superlize doma proti Zadaru Kobliha. Jasných 3:0, hosté se mohou pochlubit, jak na tom jsou Tomislav Zupčić a Danijel Mijatović dokázal vyhrát set proti Čipinovi nebo Simovićovi. Japec neměl zvednout raketu. Donat předložen. Skóre zápasu bylo napsáno: Čipin – Zupčić 9:11, 11:4, 11:5 a 11:4, Simović – Mijatović 11:7, 11:5, 6:11 a 11:5 a Japec 3: 0 bez her.

Nový úkol čeká Simoviće, Japce a Čipina tento víkend v neděli 3. března od 11 hodin. Je jejich hostem Rozdělit.

Druhý tým odehrál v sobotu 2. března oba zápasy devátého kola sezony – úspěšně a venku. Nejprve se slavilo v Dugi Selu proti stejnojmennému hostiteli 4:3 a poté na Samoboru 4:2. Kdo přispěl k úspěchu ‚Pitura‘? Maro Mileusnić, Marko Venier a Vedran Đurđević, který vyhrál rozhodující sedmičku proti Dugi Selo a předtím vyrovnal na 3:3 Mileusnić. V Samoboru se po vedení 3:0 pod konečný výsledek podepsal dalším vítězstvím Mileusnić. Byli stále v „B“ mužstvu Filip Mikulić a Ante Jupek.

Jak napsal ve zprávě Damir Gledjtajemník ‚Pitura‘: ‚Jaká krásná sobota, tři mistrovské výhry





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

slobodnadalmacija.hr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *