Pamatujete si na prach, který vznikl kolem MrBeast v Kupari? Nakonec zveřejnil i to video





Nejpopulárnější youtuber na světě, MrBeast, dnes zveřejnil dílo nahrané letos v zimě v Kupari. Tento muž, známý pro obrovské množství peněz, které daruje nebo používá na výzvy, má na YouTube přes 240 milionů odběratelů. Odhaduje se, že jeho loňský hrubý výdělek činil až 82 milionů dolarů.

Video s názvem „Přežil jsem 7 dní v opuštěném městě“ ukazuje, jak sám MrBeast uvádí, jednu z nejtěžších výzev, které dosud dělal, a za něco málo přes hodinu nasbíralo přes sedm milionů zhlédnutí!

YouTuber a jeho parta ve skutečnosti žili jako squatteři v opuštěných budovách bývalého turistického areálu v Župě Dubrovačka, který už příliš dlouho čeká na rekonstrukci.

Mezi mnoha komentáři jsou některé o Dubrovníku, jiní píší, že video bylo natočeno v opuštěném ‚městě‘ Kupari u Dubrovníku, byla položena otázka: „Pane Beast, napadlo vás někdy koupit opuštěné město a obrátit se do „Beast city“ a mezi komentáři jsou některé jako: „Divím se, že to město nekoupil“, „Kdo se stará o kočky, když byl opuštěn?“, „Co bude dál? Sedm dní ve vesmíru?“,…





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

slobodnadalmacija.hr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *