Trenér Jusup před zápasem v Záhřebu: „Dubrava je nebezpečný soupeř, když ji podceníte na její půdě“





Basketbalisté Zadaru sehrají zítra v Dúbravě poslední zápas druhého kola první části FAVBET Premier League. Přestože startovní jednotka pro třetí kolo, které přináší domácí zápas se Splitem, je již zajištěna, je důležité vyhrávat, pokud se chce zachránit na play off. Zadar vyráží na tradičně těžké hřiště pouhé dva dny po zápase se Splitem, který je pro tým Danijela Jusupa největší výzvou.

– Nějak tam vždycky hrajeme tvrdě, nikdy jsme nedošli k vítězství snadno. Mají své domácí hřiště, trochu pozměnili soupisku. Přicházíme po zápase se Splitem, ve kterém jsme měli fyzický i emocionální výpadek, hráči z lavičky budou muset ještě trochu zatáhnout. Musíme si být vědomi situace, každý zápas je pro nás důležitý, pokud si to první místo chceme udržet, říká před zápasem trenér Jusup.

V prvním zápase na hřišti Višnjiku vyhrál Zadar 83:58. Dúbrava má špatnou sérii šesti porážek, naposledy na začátku roku slavila proti Boscu, ale některé odehrané zápasy byly hodně těsné, a tak na domácí půdě prohrála 83:86 s Cedevitou-Junior. .

– Dúbravu se nesmí podcenit, je to mladý tým, který hrál semifinále poháru, od našeho posledního zápasu měl hráčské změny a výměnu na lavičce. Chceme si udržet vedoucí pozici ve FAVBET Premier League. Musíme se držet našich domluv ze šatny, dnes se připravíme jak nejlépe umíme a zítra dáme od začátku 100%. Musíme jít do zápasu s maximálním soustředěním a hrát tvrdě v obraně, nastavit rytmus, který se nám líbí a pokud budeme všechno respektovat, myslím, že můžeme získat pozitivní výsledek, je optimista Petar Vujačić.

Zápas se hraje zítra (v neděli) v Záhřebu od 18:00, vysílá ho HKS TV.





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

slobodnadalmacija.hr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *