Davor Šuker otevírá první chorvatskou restauraci v Las Vegas






  • podle chorvatského týdne
  • v
    Zprávy
Davor Šuker otevírá první chorvatskou restauraci v Las Vegas

Davor Šuker (Foto kredit: Ludovic Péron/CC BY-SA 3.0/TOP/Instagram)

Otevřel bývalý chorvatský reprezentant Davor Šuker (56). první chorvatská restaurace v Las Vegas

Šuker je spolumajitelem podniku s názvem „Top Bar & Restaurant“, který se nachází na Tropicana Avenue v Las Vegas, se svým obchodním partnerem Sejo Kašićem (56), denně Večerník hlášeno.

Top Bar & Restaurant, koncipovaný jako sportovní bar, vybavený 12 televizory, říká, že je to první a jediná restaurace s chorvatskou kuchyní v Las Vegas a na celém západním pobřeží, která nabízí autentická jídla, dezerty a chorvatskou hudbu.

„Neví nic o restauračním byznysu a nebude do toho zasahovat, protože mi naprosto důvěřuje. Známe se přes 20 let; setkali jsme se v Záhřebu, v kanceláři mého spoluměsta Orsata Zovka. Potom jezdil do Vegas, zůstal tam měsíc nebo dva, a dál jsme spolu chodili. Je pro mě jako bratr. Když jsme slyšeli, že Bulhaři restauraci prodávají, dohodli jsme se, že ji koupíme a otevřeme něco vlastního,“ řekl Kašić. Večerník.

Menu připravil dubrovnický šéfkuchař Mate Stulić a živě vystoupili Petar Grašo a Alen Slavica.

„Podáváme pravou chorvatskou sůl, olivy, olivový olej, prosciutto, vína a originální chorvatské dezerty. Nejraději mám rizoto s mořskými plody, těstoviny s krevetami a lanýži v bílé omáčce a karobový koláč,“ dodává Kašić.

Před otevřením restaurace pracoval Kašić 23 let v hotelu Bellagio, jednom z nejatraktivnějších ve Vegas, kde se setkal s mnoha známými tvářemi.

Kašić dodává, že Šuker miluje Vegas kvůli restauracím a show pořádaným v hotelech, z nichž některé viděl i 20krát.

Šuker, který byl v letech 2012 až 2021 prezidentem Chorvatské fotbalové federace, je se 45 góly nejlepším chorvatským střelcem všech dob.

On je obecně považován za nejlepšího chorvatského útočníka všech dob a vyhrál Zlatou kopačku na mistrovství světa 1998 ve Francii.

Přihlaste se k odběru newsletteru Chorvatského týdne







Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

croatiaweek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *