VIDEO: Joško Guardiol prozradil svou přezdívku v Manchesteru City






  • podle chorvatského týdne
  • v
    Sport
Joško Guardiol a Lovro Majer v podcastu HNS Vatreni

(Foto kredit: Drago Sopta/HNS)

Chorvatský obránce Joško Gvardiol (22) prozradil přezdívky, které měl během své fotbalové kariéry, včetně té nejnovější v Manchesteru City.

„Měl jsem jich několik. V Dinamu, když jsem byl v rezervě, jsem byl ‚Pep‘,“ řekl Gvardiol pro podcast Vaterni poháněný PSK a vysvětlil, že to bylo kvůli podobnosti jeho příjmení s Pepem Guardiolou.

Poté prozradil, že mu dnes spoluhráči z Manchesteru City říkají ‚Hos‘.

„Ani dnes stále nevědí, jak vyslovit mé (křestní) jméno. Josh, Jos… Něco takového. Bojují s tím,“ řekl levý obránce, než se pustil do toho, jak ke své nové přezdívce přišel.

„Haaland, Scott Carson a já jsme šli natáčet. Štáb zodpovědný za natáčení neznal naše jména. Brečela jsem smíchy. Znali Scottovo jméno. Přijde ke mně chlap a říká mi ‚Hos‘. Podíval jsem se na něj jako: ‚Co je Hos?‘ Ostatní to slyšeli a teď jsem Hos,“ vzpomínal Gvardiol.

„Tentýž chlap potom oslovil Haalanda a zavolal na něj ‚Hej, Eriku‘. Nemohl jsem tomu uvěřit. On nezůstal Eric, ale já zůstal Hos,“ uzavřel Gvardiol.

Gvardiol a Lovro Majer byli nejnovějšími hosty v sérii podcastů HNS před Euro 2024.

Kromě přezdívek se podělili o své nejtrapnější okamžiky na hřišti a o tom, jaká by byla jejich ideální práce, kdyby nebyli fotbalisty.

Gvardiol také prozradil, že je dobrý v kuchyni a rád zkouší nové recepty, zatímco Majer potvrdil, že Gvardiol přišel dobrý, když mu sehnal triko Kevina De Bruyna.

Diskutovali také o tom, který spoluhráč by byl nejlepší model a s kým by se rozhodli žít na opuštěném ostrově a proč.

Přihlaste se k odběru newsletteru Chorvatského týdne





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

croatiaweek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *