HNS spouští aplikaci Semafor pro chorvatské fotbalové fanoušky






  • podle chorvatského týdne
  • v
    Sport
Aplikace Semafor

(Obrázek: HNS)

Chorvatská fotbalová federace (HNS) spustila aplikaci Semafor, kde mohou fanoušci chorvatského fotbalu najít a sledovat výsledky všech fotbalových soutěží v Chorvatsku.

Kromě Semaforu, který je aktuálně dostupný na oficiálních stránkách HNS, nyní Federace nabízí přístup k tisícům zápasů, hráčů a klubů prostřednictvím bezplatné aplikace Semafor, která je k dispozici pro zařízení iOS a Android.

V aplikaci Semafor můžete najít výsledky, rozlosování, ligové tabulky, sestavy, seznamy nejlepších střelců a statistiky pro všechny fotbalové soutěže spravované prostřednictvím COMET, systému řízení soutěží, na který dohlíží HNS.

Můžete snadno sledovat své oblíbené týmy, hráče, ligy a zápasy, přistupovat k profilům jednotlivých hráčů a klubů a přijímat oznámení o svých oblíbených zápasech, jako jsou góly nebo konečné skóre, kdykoli jsou takové události zaznamenány v COMET.

Aplikace Semafor

(Obrázek: HNS)

Od SuperSport HNL po nejmladší věkové kategorie, od národních soutěží po lokální a od mužského fotbalu po ženský a futsal, na Semaforu najdete každý zápas, výsledek, klub nebo hráče, které hledáte.

Máte přístup k základním sestavám, střídání, chronologické časové ose událostí zápasů, rozpisům a podrobným ligovým tabulkám. Stránky jednotlivých hráčů a klubů nabízejí statistiky a můžete sledovat všechny hráče, kluby a soutěže a dostávat oznámení push na své mobilní zařízení.

Aplikace semaforů od HNS chorvatského fotbalu

(Obrázek: HNS)

Aplikace také poskytuje zobrazení mapy všech zápasů naplánovaných na konkrétní datum pomocí geografické polohy stadionu propojené s polohou vašeho zařízení. Každou obrazovku v aplikaci lze sdílet s přáteli prostřednictvím přímého odkazu.

Aplikace HNS Semafor je k dispozici pro zařízení iOS a Android a všichni uživatelé si ji mohou zdarma stáhnout z příslušných obchodů s aplikacemi Apple a Google.

Přihlaste se k odběru newsletteru Chorvatského týdne





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

croatiaweek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *