Podzim na Plitvických jezerech s velkými speciálními nabídkami






  • podle chorvatského týdne
  • v
    Cestovat
CNN: 25 nejkrásnějších míst světa obsahuje jedno v Chorvatsku

Národní park Plitvická jezera

45. výročí zápisu Plitvických jezer na Seznam světového dědictví UNESCO, událost z roku 1979, která zajistila celosvětové uznání výjimečné přírodní krásy této oblasti, se slaví speciálním promo týdnem.

Národní park Plitvická jezera, jeden z nejznámějších přírodních pokladů Chorvatska, oznamuje svůj tradiční propagační týden, který se bude konat od 26. října do 3. listopadu 2024.

V tomto období budou mít návštěvníci možnost zažít Plitvická jezera za zvýhodněné ceny a užít si nádheru přírody, která je na podzim obzvlášť výrazná.

Dospělí si mohou zakoupit vstupenky za 10 €, studenti za 6 € a děti ve věku 7 až 18 let za 4 €. Děti do 7 let a osoby se zdravotním postižením nad 50 % mají vstup zdarma.

Běžné ceny vstupenek jsou 40 EUR pro dospělé, 25 EUR pro studenty a 15 EUR pro děti.

Vstupenky je nutné zakoupit předem online.

Kromě toho mohou návštěvníci využít mobilní aplikaci národního parku k plánování své návštěvy předem, vyhledání parkování, získání informací o ubytování a restauracích a prozkoumání vzdělávacího obsahu o historii a ekologii parku.

Chorvatské národní parky – 8 přírodních pokladů, které musíte navštívit

Plitvická jezera

V průběhu propagačního týdne si návštěvníci mohou vybrat z několika prohlídkových programů, přizpůsobených různým zájmům a úrovním fyzické zdatnosti.

Kdo si chce pobyt prodloužit, může využít speciální podzimní balíčky v hotelech Jezero a Plitvice. Za zmínku také stojí, že během propagačního týdne mohou návštěvníci využít 15% slevu na všechny možnosti stravování v restauracích parku. Sleva bude přičtena k celkovému účtu.

Více podrobností a jak zakoupit vstupenky na odkazu ZDE.

Přihlaste se k odběru newsletteru Chorvatského týdne





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

croatiaweek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *