VIDEO: Kráska Otočac, Brinje a Vrhovine v novém promo filmu






  • podle chorvatského týdne
  • v
    Cestovat
  Otočac

(Foto: Objevte Otočac)

Lika je stále více na seznamu přání místních i mezinárodních návštěvníků

Nedávno bylo dokončeno natáčení společného propagačního videa pro CK měst Otočac, Brinje a Vrhovine, které mělo premiéru na oslavě 30. výročí CK Otočac.

S financováním od Chorvatského turistického sdružení spojili své síly, aby představili svůj region a přilákali návštěvníky, kteří budou dlouho vzpomínat na zážitky a osobitost jejich oblasti.

Na rozdíl od mnoha jiných videí si obyvatelé těchto míst – kolem čtyřiceti – ve videu sami zahráli a vyzdvihli aspekty života v jejich regionu, které jim přinášejí každodenní radost.

Řeka Gacka

(Foto: Objevte Otočac)

Během čtyř dnů se trpělivě zúčastnilo více než čtyřicet komparzistů a jejich zaměstnavatelům patří poděkování za to, že jim umožnili se zúčastnit. Za zmínku stojí i něco neobvyklého – video má dva začátky a dva konce.

První je poháněn emocemi, druhý má lehce umělecký nádech a oba spojují klíče symbolizující začátek dobrodružství a sbírání zážitků.

Mnoho zaznamenaných scén zůstalo nevyužito, protože je toho tolik k vidění, ale věříme, že v budoucnu bude příležitost předvést zbývající atrakce.

Úvodní scéna představuje tradiční rodinu Liků a jejich vnoučata a převzetím klíčů od zámku Sokolac začíná kouzlo dobrodružství.

Přibližně za 2,5 minuty se před očima diváka odehrají scény jako na filmovém kotouči – zámek Sokolac, přírodní krásy oblasti, kulinářské speciality, outdoorové aktivity, promenáda Otočac, zip-line, jezero, historie vytesaná do kamene, Fortica , nejstarší kamenný most, lesní stezky a louka obklopená skalami a stromy, Majerův pramen, restaurace Ribić, restaurace Miki, jeskyně Japods, útočiště medvědů Kuterevo, pramen řeky Gacka a rybář, projížďky letadlem, zip -line a mnoho dalšího, to vše potvrzuje, že tento region skrývá skutečné poklady, od kulturního dědictví až po sportovní aktivity.

Majerovo vrila

(Foto: Objevte Otočac)

Dynamická změna scén měla za cíl zprostředkovat hravost a pestrost, kterou není těžké spojit s natáčenými místy.

Video je vyprávěno v angličtině, metaforicky popisuje scény. Kreativní koncept a scénář vytvořila Hana Klain z agentury Klain PR, režie a hlavní kameraman Filip Bašić z DOKU FILMS za asistence Stjepana Dolence.

Restaurace Vrilo Gacke

(Foto: Objevte Otočac)

Na produkční práce dohlížela Viktorija Rogić z Otočac Tourist Board a grafiku vytvořila Nikolina Holjak z Arsa Design Studio. Za animace a střih byl zodpovědný Damian Paić spolu s Filipem a Danijelem Kačavendovými.

Podívejte se na film níže.

Přihlaste se k odběru newsletteru Chorvatského týdne





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

croatiaweek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *