Croatia Airlines nabízí nové výhody pro pět cestujících






  • podle chorvatského týdne
  • v

    Cestovat

Croatia Airlines spojuje své síly s Turistickým sdružením Záhřebu, aby se chorvatské hlavní město stalo prvotřídní destinací přátelskou k domácím mazlíčkům

Udělejte z chorvatského hlavního města destinaci vhodnou pro domácí mazlíčky

Croatia Airlines spojily své síly s Turistickým sdružením Záhřebu, aby učinily chorvatské hlavní město prvotřídní destinací přátelskou k domácím mazlíčkům, která nabízí nové cestovní výhody pro cestující s domácími mazlíčky až do listopadu a prosince.

Záhřeb, 25. října 2024 – Croatia Airlines rozšíří svou podporu během příštích dvou měsíců na iniciativu Záhřebské turistické sdružení, která propaguje chorvatské hlavní město jako destinaci přátelskou k domácím mazlíčkům.

Během listopadu a prosince mohou majitelé psů a koček cestující s Croatia Airlines využívat exkluzivních výhod a doplňkových služeb, včetně zvýšeného příspěvku na domácí zvířata povolená v kabině letadla.

Namísto obvyklých dvou domácích mazlíčků na let nyní chorvatská národní letecká společnost v tomto období povolí v kabině pro cestující až tři psy nebo kočky.

Majitelé domácích mazlíčků také získají 20procentní slevu na přepravu domácích zvířat v kabině spolu se speciálně navrženými cestovními balíčky cestovní kanceláře Obzor, které jsou k dispozici na klíčových zdrojových trzích.

Tyto balíčky zahrnují zpáteční letenky, ubytování v jednom ze čtyř hotelů v Záhřebu pro pobyt s domácími mazlíčky (u pobytů na 2, 3 nebo 4 dny), cestování s domácími mazlíčky a letištní transfery do az města. Další podrobnosti naleznete na webových stránkách Croatia Airlines na adrese www.croatiaairlines.com.

Segment cestovatelů, kteří vlastní domácí mazlíčky, se v cestovním ruchu stává stále významnějším, díky svému jedinečnému chování, potřebám a očekáváním utvářejí trh cestovního ruchu odlišnými způsoby. Záhřeb se svými bohatými zelenými plochami, prostory pro domácí mazlíčky a příjemnou atmosférou je městem, kde si domácí mazlíčci mohou užívat stejně jako jejich majitelé.

„Jsme potěšeni, že se můžeme připojit k iniciativě Záhřebského turistického sdružení, abychom z našeho hlavního města udělali přední destinaci pro domácí mazlíčky na globální mapě cestovního ruchu,“ uvedla Jasmin Bajić, prezidentka Croatia Airlines.

Odvětví cestování s domácími mazlíčky v posledních letech výrazně vzrostlo, což odráží rostoucí povědomí o domácích mazlíčcích jako členech rodiny, a některé výzkumy odhadují, že jeho hodnota dosáhla miliard, se stálým ročním růstem. Více než polovina evropských domácností má nyní domácí mazlíčky.

Turistické sdružení města Záhřebu si tyto trendy uvědomuje a vytvořilo speciální webovou stránku, www.infozagreb.hr/en/pets-of-zagrebkterá shromažďuje základní informace o městských nabídkách pro domácí mazlíčky.

Letos na jaře spustilo Turistické sdružení propagační kampaň a specializované webové stránky, které shromažďují klíčové zdroje pro cestovatele s domácími mazlíčky, včetně požadavků a doporučení pro plánování výletů přátelských k domácím mazlíčkům.

Croatia Airlines spojuje své síly s Turistickým sdružením Záhřebu, aby se chorvatské hlavní město stalo prvotřídní destinací přátelskou k domácím mazlíčkům

Tato stránka obsahuje komplexní seznam ubytování pro domácí mazlíčky, stravovacích možností, veterinárních služeb, útulků, psích parků, salonů a dokonce i kulturních institucí, které vítají domácí mazlíčky.

„Výzkum ukazuje, že více než 50 % cestovatelů po celém světě si nyní bere na dovolenou své domácí mazlíčky, a my jsme potěšeni, že můžeme rozšířit naši propagační spolupráci s Croatia Airlines a dále zdůraznit naše město jako vítanou destinaci pro návštěvníky milující domácí mazlíčky,“ řekla Martina Bienenfeld, ředitelka Záhřebského turistického sdružení.


Přihlaste se k odběru newsletteru Chorvatského týdne





Autorem nebo překladatelem tohoto článku je: Redaktor Karel Smolík
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com, freepik.com nebo pexels.com

croatiaweek.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *